STRESS – SPINAL – ORGAN

REFERENCER

hr

REFERENCER

Tina har befriet mig for en meget smertefuld tilstand. Jeg havde fået hekseskud i lænden og kunne ikke rette mig op. Jeg har haft problemer med min ryg før, hvor jeg er blevet behandlet hos kiropraktor, som godt kan være ubehageligt. Behandlingen hos Tina var meget behagelig og fuldstændig smertefri. Hun løsnede mine muskler med magiske hænder. Da jeg rejste mig fra lejet, kunne jeg rette ryggen helt ud, og jeg følte mig let i hele kroppen. Følelsen kan næsten ikke beskrives – det skal prøves! Jeg kan kun anbefale Tinas behandling, og jeg kommer igen – også uden hekseskud, men til forebyggelse og velvære 🙂

Tak, Tina!

Mvh. Maria Tørning


Jeg havde hørt om Release Terapi fra min kone og søn, der begge har fået behandlinger hos Tina. De er begge blevet hjulpet.

Da jeg havde fået lavet en forkert bevægelse og  havde ondt i ryggen, foreslog min kone at jeg skulle få en tid hos Tina.

Jeg kom til behandling og det var en fantastisk oplevelse. Det skal siges jeg tidligere har haft en diskusprolaps og  haft snurren i det ene ben ned til foden, siden tidligere operation i ryggen – men det fortalte jeg ikke noget om. Ved behandlingens slutning, går Tina ned og rører mine fødder og jeg siger til hende: “hvad det er du gør”? Der er ingen der har kunnet røre mine fødder, siden operationen, for snart 8 år siden.

Jeg kan kun sige, jeg er vildt overrasket over hvad denne form for behandling kan gøre, både fysisk og mentalt. Det har gjort at min snurren i benet er kraftig aftagende og det er en fantastisk fornemmelse at kunne mærke sit ben igen, allerede efter få behandlinger.

Karsten Pihl

RELEASE TERAPI

En gave til din krop og sind

RELEASE TERAPI

En utrolig effektiv behandling! – en gave til din krop og sind.

REFERENCER

Jeg kontaktede Tina første gang, da jeg den gang havde et hold i nakken, der var så kraftigt at hverken fysioterapeut, kiropraktor, eller kranio-sakralterapeut syntes at kunne hjælpe.

Det udviklede sig hurtigt til spændingshovedpiner og afværgende underbevidste handlinger, der endte med at jeg krøblede helt sammen og endte med at sygemelde mig fra mit arbejde.

Det var på dette tidspunkt at jeg hørte om Tinas behandlinger og jeg var ikke bleg for at prøve noget nyt – jeg følte, at jeg havde forsøgt alle de gængse behandlingsformer- og tilbud der ellers var.

Efter en times tid på briksen var hovedpinen næsten væk, jeg kunne rette mig op og næsten dreje hovedet som normalt – og det bedste var, at det var smertefrit!!

Der var ingen høje, tvivlsomme knæk, ingen ubehag og stemningen hos Tina er altid hyggelig og afslappende. Jeg tror endda at jeg faldt i søvn, flere gange mens jeg lå der på briksen.

Efter en opfølgende behandling hos Tina, var jeg helt fri for min last og jeg kunne vende tilbage til mit arbejde.

Jeg går fortsat hos Tina regelmæssigt da jeg har ensidigt repetitivt arbejde, og jeg vil ihvertfald ikke gå rundt og være fysisk belastet i nakke og ryg, når nu man kan få Tina til at gøre noget ved det.

Anbefales kraftigt herfra 6/5 stjerner! 🙂

Benjamin Falkberg

TINA I SUND-FORSKNING MAGASINET

Tina i Sund Forskning magasinet

RELEASE TERAPI

En utrolig effektiv behandling! – en gave til din krop og sind.

RELEASE TERAPI

Behandlingerne kan med fordel kombineres afhængig af dine behov og varer ca. 50 min.

BOOK EN TID – KLIK HER