Jeg hedder Tina Klint og jeg er født i 1970.
Jeg er gift og har en datter på 9 år.
Jeg har arbejdet som stewardesse siden 1990, men jeg har altid haft en brændende interesse for den holistiske tilgang til menneskets sundhed og velvære.
Derfor har jeg sideløbende uddannet mig inden for den alternative medicin og læst

  • anatomi/fysiologi og sygdomslære hos læge Ole Købke i 2003
  • uddannet biopat/naturopath ibm hos Marianne Palm i 2007
  • uddannet Stress- og Spinal Release Terapeut hos Rikke Anderberg og www.centerforkropsbevidsthed.dk
  • Har netop deltaget på kursus i Orthomolekylær medicin hos læge Claus Hancke.
  • deltager løbende i flere og videregående kurser om holistisk sundhed og velvære.

Jeg begyndte uddannelsen til Stress og Spinalrelease Terapeut hos Rikke Anderberg, efter jeg længe havde gået med ondt i lænden.

Jeg har prøvet rigtig mange forskellige behandlinger hos mange forskellige læger og terapeuter. Indtil en dag, hvor jeg bestilte tid til en Spinalrelease behandling hos Rikke Anderberg. Jeg mærkede en utrolig forbedring allerede efter 1. behandling og det var en behagelig blid behandling, som jeg nød – i modsætning til, hvad jeg tidligere havde været igennem.

Nu har jeg sagt farvel til ondt i lænden og derfor blev det en selvfølge, at jeg selv uddannede mig til Stress-og Spinalrelease Terapeut.

Så nu kan jeg hjælpe dig!

Tina Klint

RELEASE TERAPI

Releaseterapi er en blid form for afspænding i muskulaturen i hele kroppen. Du ligger påklædt på en briks og mærker hvordan din krop bliver frigjort og giver slip på alle spændinger. Det er en utrolig effektiv behandling! En fantastisk tilstand, hvor det føles som om din krop smelter ned i madrassen – en gave til din krop og sind. Der findes flere forskellige former for Release Terapi behandlinger.

BOOK EN TID – KLIK HER